Öppen scen (testevent)

När

juni 5, 2023    
6:00 e m - 9:00 e m

Bokningar

Bokning stängd

Var

Bonden Bar
Bondesgatan 7, Stockholm

Event Type

Laddar Karta...
Välkommen till vår återkommande scen för poesi och spoken word i Stockholm. Stockholm Poet Society är en religiöst och politiskt obunden förening för ordbaserad scenkonst. Alla är välkomna att läsa – och varje poet får fem minuter på scen.
ANMÄLAN, FÖR DIG SOM VILL LÄSA
(OBS! Vi tar anmälningar till ett arr i taget – alltså det som ligger närmast i tid.)
– 15 poeter på scen. Endast föranmälan.
– Mejla din anmälan till anmalan@stockholmpoetsociety.se. Skriv ”Anmälan, öppen scen” och aktuellt datum i ämnesraden. Skriv även några rader om dig själv i mejlet, som vi kan använda när vi presenterar dig.
– Först till kvarn, men medlemmar i föreningen har förtur (du kan bli medlem gratis på www.stockholmpoetsociety.se).
ATT TÄNKA PÅ SOM POET
– Hos oss får du läsa vad du vill, på vilket språk du vill. Din poesi får gärna utmana och beröra, men sparka uppåt i maktordningarna och undvik att kränka andra. (Om du behöver ytterligare information om föreningens värderingar och ordningsregler kan du begära både stadgar och mångfaldsplan via mejl.)
– Håll tiden, så att alla hinner läsa. Fem minuter per poet gäller.
– Glöm inte att mejla några rader om dig själv, så att vi kan presentera dig på ett schyst sätt.
– Var på plats senast tio minuter innan utsatt starttid, annars går din plats till någon annan. (Om du av särskild anledning måste komma senare, kommunicera detta i din anmälan.)
ATT TÄNKA PÅ SOM PUBLIK
– Peppa och stötta alla poeter med stora applåder och hejarop när de går på och av scen och mellan individuella dikter. Under en läsning visar vi uppskattning genom att knäppa med fingrarna (exempelvis om vi gillar en formulering extra mycket).
– Kvällen har två akter med paus. Vi har också öppet en stund innan första poeten går på scen – och efter arrangemanget håller baren öppet som vanligt. Med andra ord finns gott om tid för mingel och snack. Vem vet, kanske blir det dans också? När poeterna läser är vi dock så tysta vi bara kan.
COVID-19
Innan du besöker våra arrangemang, uppdatera dig om rådande restriktioner. Baren ansvarar för hur många personer som får komma in och hur stolar och bord är placerade i rummet. Tillsammans undviker vi onödig trängsel och köbildning.
DATUM, TIDER OCH INTRÄDE
Datum: 28 Januari.
Plats: Bonden Bar (Bondegatan 1).
Tid av självaste poesiframträdanden: 18:45–20:30 (cirkatider, insläpp 18:00).
Inträde: 50 kr (poeter som uppträder går in gratis).
Inträde för medlemmar: 25 kronor (bli medlem på www.stockholmpoetsociety.se eller genom att mejla oss)

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.