När

augusti 3, 2023 - augusti 4, 2023    
10:00 f m - 12:00 e m

Bokningar

Bokning stängd

Var

Bonden Bar
Bondegatan 1, Stockholm

Event Type

Laddar Karta...

Öppen scen på Bonden Bar
Föranmäl dig här för att läsa

Tid: 18:00–20:30

Platser på scen: 15

Så här fungerar anmälan:

– Vi erbjuder tio platser på scen genom föranmälan, här på sidan. Du fyller i formuläret och får direkt veta om du får en plats på eventet.

– De sista fem platserna på scen är öppna – och tillgängliga för poeter att anmäla sig på plats. Dessa går alltså inte att boka på förhand.

 

Tänk på:

– Varje poet har fem minuter på scen. Drar du över kan konferencieren avbryta din läsning. Du får läsa vad du vill, på vilket språk du vill (men – läs också nästa punkt).

– Stockholm Poet Society ska vara ett tryggt rum och vi reserverar oss rätten att avbryta din läsning om den upplevs som rasistisk, sexistisk, homofobisk, transfobisk, funkofobisk eller på annat sätt kränkande. Läs mer i vår värdegrund.

– Kom i tid. Om du inte är på plats när arrangemanget börjar (eller har kommunicerat sen ankomst) blir du av med din plats.

– Bjud med dig vänner! För att vi ska kunna skapa bra arrangemang behövs en stor publik. Om alla som medverkar bjuder med sig ett gäng kompisar får alla större publik och nya ”fans”! På vår Facebooksida finns event för varje evenemang, som du kan dela.

 

Berätta för oss:

  • Är det något särskilt du behöver för att kunna genomföra din läsning?
  • Är det något särskilt du vill att vi ska säga i presentationen av dig?
  • Vilket pronomen föredrar du?

 

Övrig information:

Du som läser går in gratis. Inträde för besökare är 50 kronor (25 kronor för medlemmar). Pengarna går till föreningens kassa. Du kan bli medlem och påverka vad Stockholm Poet Society gör med pengarna (klicka på ”bli medlem”).

Bonden Bar ligger på Bondegatan 1, nära Medborgarplatsen.

Alkoholförsäljning pågår i lokalen och åldersgränsen är därför 18 år.

Snacks och tilltugg (och även alkoholfri dryck) finns, kanske någon lättare rätt. Ett tips är dock att planera kvällen så att du äter innan eller efter arrangemanget.

Vill du veta mer om föreningen? Här kan du läsa våra stadgar.

 

Visselblåsarmejl

– Händer det något på arrangemanget som du behöver berätta för oss? Mejla whistle@stockholmpoetsociety.se. Ditt ärende behandlas av styrelsen men du kan vara anonym i dokumentationen.

Lycka till!

 

Vi ser fram emot att höra dig läsa! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor. Snabbaste kanalen för kontakt är troligtvis vår chatt på Facebooksidan. Vi som arrangerar gör detta ideellt och har andra, ”reguljära” jobb, så ibland kan svar dröja någon dag eller två.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Stockolm Poet Society

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.