november, 2023

ÖPPEN SCEN PÅ REIMERSHOLME HOTEL (ANMÄLAN ÖPPNAR 15/11)

29nov18:0021:0018:00 - 21:00 ÖPPEN SCEN PÅ REIMERSHOLME HOTEL (ANMÄLAN ÖPPNAR 15/11)Reimersholme Hotel, Reimersholmsgatan 5Eventet är slut! Kolla gärna in våra andra event

Event-detaljer

Tid: 18:00–21:30 (mingel vid 18:00, poeter börjar läsa på scen vid 18:30)
Platser på scen: 18
Inträde: 50 kronor (25 kronor för medlemmar)

Alla är varmt välkomna att komma och lyssna!

Vi erbjuder 10 platser på scen genom föranmälan, på hemsidan. Du fyller i formuläret och får direkt veta om du får en plats på eventet. Om det är fullt står det “slutsålt”. Du får också en bekräftelse på mejlen som vi vill att du behåller för att visa upp när du kommer till eventet för att uppträda. Får du inte ett bekräftelsemejl, kolla skräpkorgen (det kan ha hamnat där)!

Vi har även 5 scenplatser som du kan anmäla dig för direkt i dörren. För att skriva upp dig på en sådan plats anmäler du dig i dörren direkt klockan 18:00. Först till kvarn gäller!

För att ge plats till poeter som vill läsa på öppen scen för första gången öppnar vi även upp för 3 extra platser, exklusivt för debutanter. Dessa platser går bara att boka på plats under evenemangskvällen och är reserverade till poeter som aldrig någonsin läst poesi inför publik tidigare (oavsett scen). Platserna går alltså inte att boka på förhand. För att skriva upp dig på en sådan plats anmäler du dig i dörren direkt klockan 18:00 – och berättar att du är debutant! Ljug inte, we will know. Först till kvarn gäller!

Tänk på:

Varje poet har fem minuter på scen. Drar du över kan konferencieren avbryta din läsning. Du får läsa vad du vill, på vilket språk du vill (men – läs också nästa punkt).
Stockholm Poet Society ska vara ett tryggt rum och vi reserverar oss rätten att avbryta din läsning om den upplevs som rasistisk, sexistisk, homofobisk, transfobisk, funkofobisk eller på annat sätt kränkande. Läs mer i vår värdegrund.

Kom i tid. Om du inte är på plats när arrangemanget börjar (eller har kommunicerat sen ankomst) blir du av med din plats.

Bjud med dig vänner! För att vi ska kunna skapa bra arrangemang behövs en stor publik. Om alla som medverkar bjuder med sig ett gäng kompisar får alla större publik och nya ”fans”! På vår Facebooksida finns event för varje evenemang, som du kan dela.

Berätta för oss:

– Är det något särskilt du behöver för att kunna genomföra din läsning?
– Är det något särskilt du vill att vi ska säga i presentationen av dig?
– Vilket pronomen föredrar du?

Övrig information:
Du som läser går in gratis. Inträde för besökare är 50 kronor (25 kronor för medlemmar). Pengarna går till föreningens kassa. Du kan bli medlem och påverka vad Stockholm Poet Society gör med pengarna (klicka på ”bli medlem”).

Reimers Holme Hotel ligger på Reimersholmsgatan 5, 7 minuters promenad från Hornstull

– Alkoholförsäljning pågår i lokalen och åldersgränsen är därför 18 år.

– Snacks och tilltugg (och även alkoholfri dryck) finns, kanske någon lättare rätt. Ett tips är dock att planera kvällen så att du äter innan eller efter arrangemanget.

– Vill du veta mer om föreningen? Här kan du läsa våra stadgar.

Visselblåsarmejl
– Händer det något på arrangemanget som du behöver berätta för oss? Mejla whistle@stockholmpoetsociety.se. Ditt ärende behandlas av styrelsen men du kan vara anonym i dokumentationen.

Lycka till!

Vi ser fram emot att höra dig läsa! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor. Snabbaste kanalen för kontakt är troligtvis vår chatt på Facebooksidan. Vi som arrangerar gör detta ideellt och har andra, ”reguljära” jobb, så ibland kan svar dröja någon dag eller två.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Stockholm Poet Socie
ty

Tid

(Onsdag) 18:00 - 21:00

Plats

Reimersholme Hotel

Reimersholmsgatan 5

Reimersholme HotelReimersholmsgatan 5