november, 2023

TEMAKVÄLL SORG (ÖPPEN SCEN) PÅ BONDEN BAR

10nov18:0021:0018:00 - 21:00 TEMAKVÄLL SORG (ÖPPEN SCEN) PÅ BONDEN BARBonden Bar, Bondegatan 1Eventet är slut! Kolla gärna in våra andra event

Event-detaljer

Stockholm Poet Society återvänder till Bonden bar med en spännande twist. Vi välkomnar 15 poeter (anmälan i dörren, först till kvarn) att läsa max fem minuter vardera på ett givet tema.
Dessa arrangemang har alltså inte föranmälan via webben, utan den som vill läsa ser till att vara på plats i god tid, med en dikt som på något sätt anknyter till temat.

Detta datum är det tema sorg. Kanske känns tungt, men vi vet också att sorg är viktigt och ack så inspirerande. Ta med din dikt om det hjärtskärande, det trasiga och det hoppfulla.

Mer information:
– Mingel vid 18:00, poeter börjar läsa på scen cirka 18:30.
– Platser på scen: 15.
– Anmälan i dörren, först till kvarn. Förbered en mening som vi kan presentera dig med.
– Inträde: 50 kronor (25 kronor för medlemmar).
– Endast texter/dikter/framträdanden som på något sätt anknyter till temat.

Tänk på:
– Varje poet har fem minuter på scen. Drar du över kan konferencieren avbryta din läsning. 
– Du får läsa vad du vill, på vilket språk du vill, så länge det anknyter till temat (men läs också nästa punkt).
– Stockholm Poet Society ska vara ett tryggt rum och vi reserverar oss rätten att avbryta din läsning om den upplevs som rasistisk, sexistisk, homofobisk, transfobisk, funkofobisk eller på annat sätt kränkande. Läs mer i vår värdegrund.
– Kom i tid om du vill läsa. För detta arrangemang tar vi bara anmälan i dörren.
– Bjud med dig vänner! För att vi ska kunna skapa bra arrangemang behövs en stor publik. Om alla som medverkar bjuder med sig ett gäng kompisar får alla större publik och nya ”fans”! På vår Facebooksida finns event för varje evenemang, som du kan dela.

Berätta för oss:

– Är det något särskilt du behöver för att kunna genomföra din läsning?
– Är det något särskilt du vill att vi ska säga i presentationen av dig?
– Vilket pronomen föredrar du?

Övrigt:
– Du som läser går in gratis. Inträde för besökare är 50 kronor (25 kronor för medlemmar). Pengarna går till föreningens kassa. Du kan bli medlem och påverka vad Stockholm Poet Society gör med pengarna: www.stockholmpoetsociety.se (klicka på ”bli medlem”).
– Bonden Bar ligger på Bondegatan 1, nära Medborgarplatsen.
– Alkoholförsäljning pågår i lokalen och åldersgränsen är därför 18 år.
– Lättare nacks och tilltugg (och även alkoholfri dryck) finns. Ett tips är dock att planera kvällen så att du äter innan eller efter arrangemanget.
– Vill du veta mer om föreningen? Här kan du läsa våra stadgar:

Visselblåsarmejl
– Händer det något på arrangemanget som du behöver berätta för oss? Mejla whistle@stockholmpoetsociety.se. Ditt ärende behandlas av styrelsen men du kan vara anonym i dokumentationen.

Lycka till!

Vi ser fram emot att höra dig läsa! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor. Snabbaste kanalen för kontakt är troligtvis vår chatt på Facebooksidan. Vi som arrangerar gör detta ideellt och har andra, ”reguljära” jobb, så ibland kan svar dröja någon dag eller två.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen för Stockholm Poet Society

Mer text

Tid

(Fredag) 18:00 - 21:00

Plats

Bonden Bar

Bondegatan 1

Bonden BarBondegatan 1Härliga Bonden Bar - mitt i Stockholm.