Välkommen! Du är nu medlem i stockholm poet society

tillsammans gör vi skillnad poesi ska kännas för ett starkare kulturstockholm
tillsammans gör vi skillnad poesi ska kännas för ett starkare kulturstockholm

Tack – du är nu medlem i Stockholm Poet Society!

Din ansökan är nu mottagen och ditt medlemskap är aktivt. Det innebär att du är fullvärdig medlem i föreningen. Du har nu röst- och motionsrätt på föreningens årsmöte. Årsmötet hålls under våren och kallelse kommer i god tid innan. Informera oss om du byter eller ändrar din mejladress!

Glöm inte att besöka något av våra event, medlemmar går in för halva priset. Om du behöver komma i kontakt med oss gör du det enklast via vårt kontaktformulär eller i sociala medier.

vad är nästa steg?

Det bestämmer du!

Som medlem kan du ansöka om att gå med i Facebookgruppen ”Stockholm Poet Society Writing Club”. Där  diskuterar vi texter, deltar i skrivutmaningar och hänger digitalt i största allmänhet. Välkommen! Sök efter gruppen på Facebook. 

Som medlem har du också möjlighet att engagera dig i föreningens verksamhet – under våra evenemang eller ”bakom kulisserna”. På våra evenemang kan du hjälpa till exempelvis som entrévärd, publikvärd eller kanske till och med som konferencier! Kontakta styrelsen för att ta reda på vilka behov som finns just nu.

Skulle du hellre jobba administrativt finns massor av uppgifter med exempelvis nyhetsbrev, utskick, ansökningar och diverse korrespondens – saker som hjälper oss att gemensamt driva föreningen framåt. Hör av dig till styrelsen om du är sugen på att hjälpa till med sådana uppgifter!

Men kanske vill du göra något helt nytt, under föreningens gemensamma paraply?  Workshops, skrivcirklar eller något helt annat? Tveka inte att kontakta styrelsen med din idé!

Det är förstås också helt okej att ”bara” vara medlem och besöka våra poesikvällar. Som medlem går du in för halva priset – och om du läser är det alltid gratis. Välkommen!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Stockholm Poet Society

Välkommen!

Våra evenemang ska vara trygga rum där alla känner sig hemma. Det spelar ingen roll om du är etablerad författare, om du läser för första gången eller om du bara vill lyssna.

Thor Rutgersson

Ordförande